Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Log inPřihlášení RegistraceRegistrace
 +420 724 344 591
 info@caraukce.cz
― 19 let zkušeností ―
Prodaných vozidel
48 687
PRO ÚČAST V AUKCI JE TŘEBA SE PŘIHLÁSIT / REGISTROVAT
Benes20240921
Typ aukce Elektronická aukce ZLEVŇOVACÍ - negarantovaná
Aukce začíná 04.10.2024 13:00
Aukce končí 11.10.2024 13:02 Aukce byla ukončena
Popis

PROHLÍDKY VOZIDEL JSOU MOŽNÉ PO TELEFONICKÉ DOMLUVĚ .

Jiří Vejnar, tel- 704 026 264


CITROEN JUMPER

Aukční číslo: 5
Pro náhled do fotogalerie a účast v aukci je třeba se PŘIHLÁSIT / REGISTROVAT

Registrace je bezplatná.
Položka byla ukončena

Informace

VIN:
VF7YD3MAU12H82852
Výkon (kw):
120
První registrace:
2018-10-22
Zdvihový objem (ccm):
1997
Stav ukazatele km:
231799
STK:
2026-09
Palivo:
Nafta
Sazba DPH:
21%
Druh karoserie:
užitkové

Výbava vozidla


Standardní výbava

ABS, Brzdový asistent BAS, Elektronické rozdělení brzdné síly EBD, Počet airbagů: 1, Protiprokluzový systém ETC, Přední airbag na straně řidiče, Signalizace nezapnutých bezp. pasů 1, Systém řízení stability ESP, Tři výškově nastavitelné opěrky hlavy na předních sedadlech, Výškově nastavitelné bezpečnostní pásy na před.sedadlech: s napínači, výškově nastavitelné bezpečnostní pásy na před.sedadlech: s napínači, bezpečnostní pásy na před.sedadlech: s napínači, 12v zásuvka vpředu, 4 kotoučové brzdy (včetně 2 chlazených disků), Centrální zamykání: dálkové, Filtr pevných částic, Hlavní palivová nádrž s objemem (l) 90, Konzole nad předním oknem, Manuální 6-stupňová převodovka typ - manuální, Nastavení světel: manuální nastavení výšky, Otáčkoměr, Palivový systém: diesel common rail, Počítač: průměrná spotřeba, okamžitá spotřeba a dojezd na zbývající palivo, Posilovač řízení, Přední elektrické ovládání oken s 2 ovladači, Přední pérování McPherson se stabilizátorem, pružina, zadní pérování - tuhá náprava, listové pero, Přední závěsné na straně řidiče a na straně spolujezdce, Selektivní katalytická redukce:, Stěrače: volitelný cyklovač, Zadní náprava: 1, Středová loketní opěrka vpředu, Ventilace:, Boční ochranné lišty, Černé přední nárazníky, zadní nárazníky lakované, Plnohodnotné rezervní kolo s ocelovým ráfkem, Pneumatiky: 215 mm šířka plášťě, 75 % profil plášťě, rychlostní index R, konvenční typ, oficiální veikost rozměr pneu dle údajů výrobce, minimální standardní rychlostní index R, průměr: 16, Přední a zadní kola: ocelový ráfek, 16 " průměr a 6,0 " šířka, Přední světlomety: čočka s komplexním povrchem, halogenové žárovky a halogenové žárovky (dálková světla), Typ barvy: nemetalická, Zvenku nastavitelné zpětná zrcátka na straně řidiče a na straně spolujezdce, Počet míst k sezení: 3 v konfiguraci 3+0, Čtecí lampičky vpředu, Držák pohárků na předním sedadle, Odkládácí prostor pod sedadly na straně řidiče, Odkládací schránka před spolujezdcem: uzamykatelná, Potahy sedadel: hlavní materiál - látka a doplňkový materiál - látka, Přední sedadla: typ - konvenční, počet el. nastavení -, na straně řidiče, nastavení výšky - manuální a nastavení bederní opěrky - manuální, přední sedadla: typ - lavice, počet el. nastavení - a na straně spolujezdce, přední sedadla: typ - lavice a uprostřed, Volant: plastový, nastavitelný v ose, Zpětné zrcátko, Zadní okno,

Speciální výbava

Platnost technické kontroly: 2024-10
Údaje o vozidle:
RZ 5L54725
VIN VF7YD3MAU12H82852
Tovární znacka (výrobce) CITROEN
Obchodní oznacení JUMPER
Provedení  
Max. výkon (kW) 120
Zdvih. objem 1997
Typ karoserie užitkové
Převodovka 6st.manuální
První registrace 2018-10-22
Palivo Nafta
Stav tachometru 231799
Barva Bílá
Počet dverí 2
Chladící kapalina nedostatečný
Stav oleje v normě
Barevná vrstva:
LP blatník 65μ
LP dveře 73μ
LZ bok μ
LZ dveře μ
PP blatník 57μ
PP dveře 68μ
PZ bok μ
PZ dveře μ
P víko 75μ
Střecha μ
Z víko μ
Pneumatiky:
Umístění Značka Rozměr Typ Hloubka
Pneu na vozidle - Pravá zadní pneu Goodride - zimní 215/75 R16 C   7,5
Pneu na vozidle - Levá zadní pneu Goodride - zimní 215/75 R16 C   7,5
Pneu na vozidle - Pravá přední pneu Saeta - zimní 215/75 R16 C   7,5
Pneu na vozidle - Levá přední pneu Saeta - zimní 215/75 R16 C   7,5
Poškození:
Umístění Typ Oprava
INTERIÉR A ZAVAZADLOVÝ PROSTOR    
Poškozené LP dveře (projevy koroze ve spodní části v boční kapse), pošk. PP nástupní hrana (vrypy v obložení), pošk. nákladový prostor (vrypy, promáčkliny a deformace), pošk. LP sedadlo (trhliny, odřeniny, řezy a znečištění sedáku), pošk. P středové sedadlo (propálené díry v čalounění od cigaret)
ZPĚTNÁ ZRCÁTKA A VNĚJŠÍ DOPLŇKY    
Poškozené L zpětné zrcátko (prasklina a odřeniny na zadním plast. krytu), pošk. P zpětné zrcátko (prasklý zadní plastový kryty, vrypy a prasklina na směrovém blikači)
RÁFKY    
Ocelové Poškozená poklice LP kola (prasklina)
MASKA CHLADIČE A NÁRAZNÍKY    
Poškozená maska chladičů (praskliny a vrypy)
KAROSERIE A LAK    
Poškozený L vnitřní práh (vrypy a projevy koroze na nástupní hraně), pošk. P vnitřní práh (vrypy, promáčkliny a rýha nad kolem), pošk. zadní čelo (deformace a promáčkliny), pošk. L "B" sloupek (praskliny laku), pošk. LP blatník (oděrky a deformace u LP světlometu), pošk. P kapota (promáčkliny, neodborná oprava a vrypy okolo LP světlometu), pošk. P "A" sloupek (vrypy)
OSTATNÍ    
Jeden klíč elektronicky i mechanicky funkční (druhý klíč nedodán), vozidlo bez navigace. Poškozený klíč (zabalený do papírové lepící pásky). Bez platné zelené karty, manuálu, výstražné vesty, lékárničky, trojúhelníku, zvedáku a rezervního kola. Nedostatečné množství chladící kapaliny. Vozidlo startuje. Zjištěná poškození nebyla nahlášena na pojišťovnu.
Dokumenty a příslušenství:
Osvědčení o registraci vozidlaAno
Návod k obsluzeNe
Povinná výbavaNe
Počet klíčů k vozidlu1